امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمپلنت دندان
#1
ایمپلنت دندان

متاسفانه دندان انسان از آن دسته قسمت‌هایی است که به خودی خود ترمیم نمی‌شود؛ به همین دلیل بایستی خیلی زود به فکر ترمیم و نگهداری از آن‌ها باشیم تا دندان‌های خود را در سنین پایین از دست ندهیم. در گذشته دندان مصنوعی جایگزین دندان‌های کشیده شده می‌شد که مسائل و مشکلات خاص خود و اغلب نارضایتی افراد را به همراه داشت؛ اما امروزه روشی با نام ایمپلنت دندان به کمک افراد آمده است. روش ایمپلنت دندان دردسر چندانی ندارد و ظاهر آن با دندان خود فرد برابری می‌کند، دندانی که تا آخر عمر فرد همراه او خواهد بود.در واقع، ایمپلنت دندان به عنوان راه کار درمانی مادام العمر برای دندان‌های از دست رفته می‌باشد. شما بعد از کاشت ایمپلنت می‌توانید از رژیم غذایی سالم استفاده کنید و با استفاده از نخ دندان و مسواک زدن مرتب، از دندان‌های طبیعی خود مراقبت نمایید.
ایمپلنت‌ها، پایه‌هایی از جنس تیتانیوم خالص هستند که درون استخوان فک گذاشته می‌شوند. ایمپلنت به عبارتی همان ریشه دندان است که پس از کشیدن دندان طبیعی و خارج شدن ریشه جایگزین آن می‌شود. این ریشه مصنوعی در استخوان فک محکم می‌شود و روکشی که به‌وسیله چسب‌های دندان پزشکی روی آن قرار می‌گیرد از هر نظر مشابه دندان اصلی است. خانم‌ها پس از ۱۵ سالگی و آقایان پس از ۱۸ سالگی می‌توانند اقدام به کاشت ایمپلنت کنند. هر فردی در صورتی که از وضعیت جسمانی و روانی سالم برخوردار باشد که بتاوند جراحی را تحمل کند و در برخی موارد اگر بیماریهای مزمن وی مانند دیابت و فشار خون کنترل شده باشد، می توان برای وی ایمپلنت دندان را انجام داد.
در ابتدا باید دانست که هر دندان پزشکی قادر به انجام این کار نیست، از آنجایی که روش ایمپلنت هزینه بسیاری را در پی دارد بنابراین به هر دندان پزشکی که ادعا به انجام این کار دارد اعتماد نکنید و مرکزی معتبر را برای گرفتن چنین خدماتی انتخاب کنید.
در این حوزه، مرکز تخصصی دندان پزشکی سامان در این زمینه توانسته است با بهره گیری از متخصصین ایمپلنت دندان، به مراجعین خدمات با کیفیت و مناسب ارائه نماید.
انواع ایمپلنت دندان
دومین مسئله انواع ایمپلنت است که هر متقاضی را مردد در انجام این کار می‌کند. باید در این بخش نیز در نظر گرفت که گرفتن مشاوره و رجوع به مرکز مورد اعتماد بسیار توصیه می‌شود. با توجه به اینکه هر چه کیفیت بالاتر باشد قیمت نیز بالاتر می‌رود، افراد معدودی هستند که توانایی پرداخت هزینه بالای این خدمات را دارند و به همین دلیل قطعات با کیفیت بسیار خوب به طور محدود وارد کشور می‌شود.  در این بین، درمانگاه دندان پزشکی سامان با اجرای طرح پرداخت هزینه درمانی از جمله ایمپلنت، به صورت اقساطی و ارائه کارت ضمانت درمان، توانسته است نظر مساعد بسیاری از مراجعین را به خود جلب نماید.  ایمپلنت دندانی بر خلاف انواع دیگر پیوندها ( قلب ،کلیه، ریه و… ) از طرف بدن پس زده نمی‌شود؛ چرا که تیتانیوم فلزی‌ست که با محیط بدن کاملا سازگار است.
تنها عواملی که شاید باعث شوند، ایمپلنت برای فرد کارآمد نباشد جراحی نامناسب، تروما (آسیب و ضربه) به ایمپلنت دندانی بلافاصله بعد از جراحی، پروتز نامناسب و عدم پخش صحیح نیرو و عدم رعایت بهداشت دهان توسط بیمار است.
 
فاکتورهای تأثیرگذار در انتخاب ایمپلنت دندان
تنوع بالا و برندهای مختلف برای ایمپلنت، باعث سردرگمی بسیاری از مراجعین می شود اما در این بین اهم فاکتورهای تأثیرگذار در انتخاب ایمپلنت دندان عبارتند از:
•           پشتیبانی و کیفیت کشور سازنده و پشتیبانی پس از فروش
•           میزان استحکام استخوان و زمان کاشت ایمپلنت
•           قیمت
•           دسترس پذیری میزان استخوان
•           میزان سختی استخوان برای انتخاب بین انواع پیچ‌دار و بدون پیچ ایمپلنت
•           و سایر موارد.
هزینه‌ی ایمپلنت دندان
قیمت هر واحد ایمپلنت ثابت است اما با توجه به شرایط استخوان هر فرد و در صورت نیاز به جراحی‌های اضافی مانند سینوس لیفت یا بازسازی استخوانی، این هزینه می‌تواند متغیر باشد.
با توجه به اینکه قیمت انجام ایمپلنت دندان برای بسیاری از مراجعین یک دغدغه همیشگی بوده است، کلینیک تخصصی دندان پزشکی سامان با استفاده از طرح اقساطی خود برای هر یک از طرح‌های درمانی‌اش، گزینه‌های مالی مختلفی را برای مراجعین خود ارائه می‌نماید.
مدت درمان ایمپلنت دندان
۳ الی ۶ ماه بعد از کاشته شدن در فک زمان لازم است تا استخوان اطراف کاشت دندان رشد کند که مرحله جوش خوردن استخوان یا «استئواینتگریشن» نامیده می‌شود. زمان جوش خوردن به عواملی مانند محل کاشت (فک بالا یا پایین، ناحیه جلو یا عقب فک)، انجام جراحی سینوس لیفت یا پیوند استخوان یا فواصل زمانی بین کشیدن تا کاشت ایمپلنت و … بستگی دارد.
البته اگر دندان کشیده شود و همزمان، کاشت دندان صورت نگیرد، فاصله زمانی حداقل ۲ ماهه لازم است تا استخوان در محل دندان کشیده شده، شکل بگیرد که شرایط خاص خود مانند عفونی نبودن دندان، فاصله بین ریشه دندان و سینوس، تعداد ریشه و فطر ریشه دندان مدنظر و …. را باید داشته باشد.
 
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان