انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان
عسل وحشی کنار(سدر) 850 گرمی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان (http://topostudio.ir)
+-- انجمن: انجمن سبک زندگی (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C)
+--- انجمن: پزشکی و سلامت (http://topostudio.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA)
+--- موضوع: عسل وحشی کنار(سدر) 850 گرمی (/Thread-%D8%B9%D8%B3%D9%84-%D9%88%D8%AD%D8%B4%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%AF%D8%B1-850-%DA%AF%D8%B1%D9%85%DB%8C)



عسل وحشی کنار(سدر) 850 گرمی - salamat_sara - 2018/05/21

ابتدا به این سوال در خصوص عسل تک گیاه پاسخ میدهم
اغلب مشتریان از ما سوال میکنند مگر زنبور فقط از یک نوع گل عسل تهیه میکند که برای هر عسلی یک اسم  مشخص نام گذاری شده است ؟
 در جواب عرض کنم که اگر پوشش گیاهی یک منطقه یا کوه و دشت اغلب از یک نوع گیاه باشد یا فاصله زمانی گلدهی آنها متفاوت باشد ، زنبورعسل بیشترین عسل را از گیاه غالب تهیه میکند و عسل این کندو به اسم گیاه غالب آن منطقه نام گذاری میشود و لازم به ذکر است در یک کندوی صنعتی میتوان انواع عسلها را با علامت زدن رامکاها از هم تمیز داد مثلا به راحتی میتوان رامکای عسل آویشن را از رامکای عسل گون در یک کندو جدا  کرد.
عسل وحشی کنار از زنبوران وحشی مناطق جنوبی ایران شامل بوشهر – شیراز- هرمزگان- خوزستان –کرمان که به صورت کاملاً وحشی بر روی درختان کنار(سدر) لاکلنی این زنبورهای وحشی ممکن است در یک منطقه مستعد به هزاران کلنی نیز برسد و زنبورداران همان منطقه هر بخشی را برای خود قرق کرده و از این کلنی ها محافظت میکنند و موقع برداشت عسل بدون آسیب به هسته اصلی کلنی عسل مرغوب کنار را جمع آوری نموده و به بازار عرضه میکنند.
نکته مهم: این نوع عسل در بازار به شکل موم قابل عرضه نبوده چون خیلی سریع دچار آفت میگردد و فقط به شکل شهد قابل عرضه میباشد.


رنگ عسل کنار به رنگ عقیقی بوده و دارای قوام متوسط میباشد.

کف عسل کنار که موقع شهد گیری ایجاد میگردد بسیار خوش عطر و طعم  بوده که این کف حاصله داری طبع سرد بوده و برای افراد با مزاج گرم بسیار سودمند می باشد.
شرح مختصری از گیاه کنار یا همان گیاه سدر  
نامهای دیگر این درخت: سدر، سدره، منبل داوود، سنجد گرجی، نیم، ضال، ببر و شجره النبق

درخت کنار از درختان بومی جنوب ایران بوده و همه مردم جنوب ایران از میوه این درخت در ماههای بهمن و اسفند استفاده نموده اند . برگ‌های خشک شده و پودر کرده آن در نزد عامه سدر نامیده میشود ارتفاع درخت کنارممکن است تا 10 متر هم برسد درخت کنار از درختان بسیار مقاوم بوده و از تیره تیغداران میباشد . مزه میوه کنار اگر رسیده باشد طعمی نزدیک به طعم سیب دارد ولی اگر کمی کال و نارس باشد بسیار کس بوده و تقریبا طعم ناخوشایندی دارد.

میوه کنار انواع بزرگ و گوچک دارد و شکل میوه های آن نیز گرد و تخم مرغی شکل میباشد و غنی از ویتامینهای گروه B و C و E میباشد.
خواص عسل وحشی کنار
بوعلی سینا عسل کنار را برای مردانی که قوای جنسی ضعیفی دارند را بسیار سفارش کرده است به همین دلیل عسل وحشی کنار در میان اعراب از شهرت و محبوبیت ویژه ای برخوردار است و آنرا را عسل جنسی مینامند و در اکثر کشورها به عنوان یک تقویت کننده سریع و طبیعی استفاده میشود.
عسل وحشی کنار بین افرادی دیابتی نیز از محبوبیت خیلی زیادی برخوردار است و جزو عسلهای سالم برای این افراد محصوب میگردد و با مصرف صحیح این عگیاهخوارن این عسل را به بیشتر عسلهای دیگر ترجیح میدهند.
تحقیقات نشان داده اند که عسل های تیره دارای خواص آنتی اکسیدانی بالاتری  نسبت به عسلهای روشن دارند.
عسل وحشی کنار دارای یک فعالیت آنتی اکسیدانی قوی میباشد
عسل وحشی کنار سلولهای آسیب دیده کبد را بازسازی میکند.


سبخشی از خواص مهم عسل وحشی کنار
تقویت کننده قوای جنسی مردان
تقویت  مغز و اعصاب
مقوی حافظه ضعیف
افزاینده انرژی و نشاط آور
بهبود و پیشگیری از انواع سرطان
رفع انواع گرفتگی های عروقی
مکمل درمان انگل روده و معده
کمک به درمان کمر دردهای مزمن
رفع کم خونی
بهترین مرحم انواع سوختگیها
بهترین تقویت کننده موی سر هم خوردنی هم مالیدنی
کاهنده تب
رفع کننده عطش
کمک به رفع سریع آبله
بهترین عسل برای رشد کودکان و نوجوانان
افزایش دهنده اشتها
تقویت کننده اعصاب
تقویت اعضای رئیسه بدن و داراری پروتئین هیدولیزی
خاصیت ضد میکروبی و باکتری و ویروس
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود عفونت های قارچی
درمان سینوزیت به شکل اسپری
رفع سرفه و سرماخوردگی مکرر
انواع گلو درد
چشم پزشکی (اختلالات چشم)
آنتی اکسیدان بسیار قوی
ناباروری مردان
کاهش دهنده  وزن
رفع مشکلات پوستی
عسل کاملاً خام و ارگانیک
 
 نویسنده: عباس محرمی


محقق حوزه مواد غذاییسالم و  ارگانیک