عسل ارگانیک آویشن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان (http://topostudio.ir) +-- انجمن: انجمن سبک زندگی (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C) +--- انجمن: پزشکی و سلامت (http://topostudio.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA) +--- موضوع: عسل ارگانیک آویشن (/Thread-%D8%B9%D8%B3%D9%84-%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D9%88%DB%8C%D8%B4%D9%86) |
عسل ارگانیک آویشن - salamat_sara - 2018/05/21 عسل آویشن از گلهای آویشن توسط زنبور عسل تولید می شود. این عسل شگفت انگیز عسلی به رنگ سرخ تیره بوده که یک محصول ارگانیک عالی با بسیاری از مزایای سلامتی است و یکی از گرانترین عسلهای ارگانیک محسوب میگردد. در مطالعاتی که خواص آنتی اکسیدانی 10 عسل را مقایسه کرده بودند یافتند که عسل آویشن بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی و بالاترین میزان پلی فنول ها و فلاونوئیدها ، ترکیبات که برای خواص قوی آنتی اکسیدانی شناخته شده اند. آنتی اکسیدان ها به خنثی سازی رادیکال های آزاد، مولکول های ناپایدار کمک می کنند که توسط چیزهایی مانند نور خورشید، سیگار کشیدن، آلودگی هوا، آفت کش ها، عفونت و متابولیسم ایجاد می شود. اعتقاد بر این مولکول های ناپایدار در توسعه بیماری ها و بیماری های متعدد، از جمله بیماری های قلبی، انواع مختلف سرطان، سلولیت، آب مروارید و آسم است. رادیکال های آزاد همچنین می توانند پیری زودرس پوست را ترویج کنند، به همین دلیل است که آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را در رژیم های ضد چروک نقش مهمی ایفا می کنند . معرفی گیاه آویشن آویشن یک عضو از خانواده نعناع ها میباشد. آویشن انواع مختلف دارد و بر اساس منطقه رویش گیاه طعم و عطر متفاوت میباشد انواع کاشتنی آن در بهار کشت میشود و توسط دانه، قلمه ها، و یا با تقسیم بخش های ریشه ای از گیاه منتشر می شود. این گیاه خشکسالی را به خوبی تحمل می کند. گیاه آویشن می توانند دماهای خیلی پایین را تحمل کند به همین دلیل در کوهستان های خیلی سرد هم به خوبی رشد می کنند. تمام گونه های آویشن که یک منبع مهم شهد برای زنبور عسل است در ایران به وفور یافت میشود بهترین مناطقی که آویشن بسیار مرغوبی دارد شامل کردستان، لرستان،اصفهان،آذربایجانها،کلیه مناطق زاگرس و البرز میباشد. مشخصات کلی عسل ارگانیک آویشن: - ساکاروز عسل ارگانیک آویشن مخصوص سلامت سرا حداکثر 1میباشد و گاهی هم عدد0.2 هم مشاهده شده است -عسل آویشن بین نیمه دوم ماه ژوئن (خرداد) و نیمه اول ژوئیه(تیر) تولید می شود. - رنگ عسل آویشن تیره سرخ مایل به قهوه ای است. - عسل آویشن بسیار مقوی بوده و طعمی دلنشین دارد و جزو عسلهای با عطر و طعم عالی محسوب میشود. - مزه آن در دهان ماندگار است. - در زمان کوتاهی به طور خود به خود کریستال می شود (رس میبندد). عسل آویشن داریشیرینی متوسط است به همین دلیل مناسب بیشتر زائقه ها میباشد. خواص درمانی عسل ارگانیک آویشن: - عسل ارگانیک آویشن برای بهبود سرفه ها و نارحتی های ریه و همچنین گلو دردها شایع شده در فصل پاییز و زمستان بسیار مفید است. - عسل آویشن موجب کاهش درد ناشی از قاعدگی زنان و دختران میگردد و میتوان با مصرف مداوم و روزانه یک قاشق عسل آویشن این ناراحتی را کامل درمان نمود. - عسل آویشن ارگانیک موجب آرامش اعصاب بوده همچنین مغز و اعصاب را تقویت میکند. -عسل آویشن در درمان آسم بسیار موثر میباشد. - عسل ارگانیک آویشن موجب تسکین دردهای مفاصل بوده و همچنین ناراحتی های روده و معده را درمان میکند. -عسل آویشن برای بیماران صرع و تشنج و ام اس(MS) بسیار مفید میباشد. -عسل ارگانیک آویشن جزو عسلهای مفید(عسل کنار- عسل گون گشنیز- عسل بوقناق – عسل گون – عسل زول)برای افراد دچار قند خون بالا(دیابتی) است که مصرف روزانه دو قاشق مرباخوری آن برای این افراد مفید است. - عسل آویشن داری خواص آنتی باکتریال و ضد قارچ عالی است و برای آفت دهان بسیار مفید میباشد. - عسل آویشن برای بهبود زخمهای دیابتی و سوختگیها و سایز زخمها بسیار مفید میباشد - عسل آویشن برای درمان گلودرد به علت سرماخوردگی یا آنفلوآنزابسیار نافع است - عسل ارگانیک آویشن بهترین عسل برای بیماران سرطانی محسوب میگردد -عسل آویشن برای بهبود باکتریهای موجود در مثانه مفید میباشد -عصاره آویشن دارای خواص آنتی اکسیدان قوی بوده و این خواص به صورت کامل در عسل آویشن وجود دارد. روش و زمان مصرف عسل ارگانیک آویشن بهترین زمان مصرف این عسل صبح و شب میباشد بهتر است این عسل یا به صورت خالص به شکل مزمزه کردن یا لیسیدن مصرف شود و در صورت مخلوط باید با آب و لیموترش تازه مصرف شود. مقدار مصرف عسل آویشن برای افراد بزرگسال حدود 60 گرم و برای کودکان حدود 30 گرم در روز میباشد. نویسنده: عباس محرمی محقق حوزه مواد غذایی سالم و ارگانیک |