انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان
طراحی سایت خرید و فروش اینترنتی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان (http://topostudio.ir)
+-- انجمن: انجمن کامپیوتر و اینترنت (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA)
+--- انجمن: برنامه نویسی (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
+---- انجمن: html&css (http://topostudio.ir/Forum-html-css)
+---- موضوع: طراحی سایت خرید و فروش اینترنتی (/Thread-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C)



طراحی سایت خرید و فروش اینترنتی - sitecup1 - 2018/01/14

طراحی سایت خرید و فروش اینترنتی


طراحی سایت خرید و فروش اینترنتی از جمله انواع طراحی سایت های پرترافیک می باشد که گاها درآمدزایی بسیار بالا را برای مالکان خود فراهم می نماید. دیجی کالا ، علی بابا ، ebay ، آمازون از جمله طراحی سایت های موفقی می باشد که درآمدزایی و نیز ترافیک بالایی را فراهم می آورد. 



طراحی وب سایت خرید و فروش اینترنتی




طراحی وب سایت خرید و فروش اینترنتی می تواند تمامی اطلاعات مانند توضیحات در خصوص محصولات ، رنگ ، کیفیت ، ویژگی ها ، قیمت محصولات ، مقایسه با دیگر برندها و غیره مواردی می باشد که می تواند تمامی اطلاعاتی که برای انتخاب محصول و خرید مورد نیاز آنها می باشد را فراهم نماید. صفحات محصولات و نیز توضیحات و اطلاعات درج شده می تواند تمامی اطلاعاتی که فروشنده می خواهد به کاربر دهد را بیان نماید. 



طراحی سایت خرید و فروش اینترنتی چه ویژگی هایی را شامل می شود؟




طراحی سایت خرید و فروش اینترنتی آیتم هایی همچون ویژگی های محصول ، قیمت محصول ، درج نمودن قابلیت کامنت گذاری توسط کاربرانی که محصول را خریداری نموده اند ، قابلیت های جستجو براساس ویژگی ها تماما قابلیت هایی می باشد. کاربران وارد سایت می شوند و سپس در میان صفحات به دنبال محصول و کالای مورد نظر خود می گردند. کاربران می توانند توضیحات و اطلاعات را مطالعه نمایند و نیز می تواند کامنت و نظر کاربران را مشاهده نمایند. در صورت مورد پسند بودند در خصوص خرید اینترنتی اقدام نمایند. در واقع محصول و کالاهای انتخابی در سبد خرید قرار می گیرد و سپس به منظور پرداخت به درگاه اینترنتی هدایت شوند . نحوه تحویل کالا می تواند توسط مشتری پرسش گردد و سپس به همان صورت تحویل انجام گیرد.


RE: طراحی سایت خرید و فروش اینترنتی - 8908190 - 2018/07/29

ساختار Syntax جاوا اسکریپت:

جاوا اسکریپت را می توان با استفاده از statement های  جاوا اسکریپت پیاده سازی نمود که در داخل تگ های <script>... </script> محصور هستند.

می توانیم تگ های <script> را که حاوی کدهای جاوا اسکریپت هستند ، در هر جایی از صفحات وب خود قرار دهیم ، اما توصیه می شود که آنها را در داخل تگ های <head> قرار دهیم.

تگ <script> به برنامه مرورگر هشدار می دهد که شروع به تفسیر تمام متن های بین این تگ ها به عنوان اسکریپت نماید. یک syntax ساده از جاوا اسکریپت به صورت کد زیر می باشد:

<script ...>
   JavaScript code
</script>
تگ script دارای دو صفت مهم است:

Language – این صفت ، زبان اسکریپت نویسی را که استفاده می شود ، مشخص می نماید. معمولاً ، مقدار آن javascript  است. نسخه های اخیر از HTML (و XHTML و جانشین آن) از این صفت استفاده نمی نمایند.
Type – این صفت ، برای تعیین زبان اسکریپت نویسی مورد استفاده ، توصیه می شود و مقدار آن باید به "text/javascript" تنظیم شود.
قطعه کد جاوا اسکریپت می تواند شبیه کد زیر باشد:

<script language="javascript" type="text/javascript">
   JavaScript code
</script>
اولین اسکریپت JavaScript ما

اجازه دهید یک مثال ساده جهت نمایش عبارت “Hello World” را نشان دهیم. در این مثال ، ما یک comment اختیاری HTML را که با کدهای جاوا اسکریپت احاطه شده است ، نیز اضافه کرده ایم. این کار به منظور حفظ کدهای ما از مرورگری است که از جاوا اسکریپت پشتیبانی نمی کند. Comment با یک تگ "//-->" پایان می پذیرد. در اینجا تگ "//" دلالت بر وجود یک comment در جاوا اسکریپت دارد. بنابراین ، ما comment را اضافه می کنیم تا مانع از خواندن انتهای کامنت HTML به عنوان یک تکه کد جاوا اسکریپت شویم. سپس ، ما تابع document.write را که یک رشته را در داخل سند HTML ما می نویسد ، فراخوانی می کنیم.

این تابع می تواند برای نوشتن text ، کد HTML یا هر دو استفاده می شود. نگاهی به کد زیر بیاندازید.

<html>
   <body>
      <script language="javascript" type="text/javascript">
         <!--
            document.write("Hello World!")
         //-->
      </script>
   </body>
</html>
نتیجه حاصل شده از کد فوق مطابق زیر می باشد:

Hello World!

فضای خالی و خط فاصله

جاوا اسکریپت از فاصله ها ، tab ها و خط جدید که در برنامه های جاوا اسکریپت نمایان می شوند ، صرف نظر می نماید. می توانیم در استفاده از فاصله ها ، tab ها و خط جدید در داخل برنامه خود آزادانه عمل نماییم و با استفاده از آنها خوانایی و قابلیت درک برنامه خود را افزایش دهیم.

Semicolon های اختیاری

عبارت تکی در جاوا اسکریپت عموماً همانند C ، C++ و Java با کاراکتر سمیکالن همراه است. با این حال ، جاوا اسکریپت به ما اجازه می دهد که اگر عبارت های ما در خطوط جداگانه ای قرار دارند ، سمیکالن را حذف نماییم. برای مثال ، کد زیر می تواند بدون سیمکالن نوشته شود.

<script language="javascript" type="text/javascript">
   <!--
      var1 = 10
      var2 = 20
   //-->
</script>
اما در صورتی که کدها را در یک خط قرار دهیم ، باید از سیمکالن استفاده نماییم.

<script language="javascript" type="text/javascript">
   <!--
      var1 = 10; var2 = 20;
   //-->
</script>
نکته: استفاده از سیمکالن روش خوبی برای برنامه نویسی می باشد.

حساسیت به حروف کوچک و بزرگ

جاوا اسکریپت یک زبان case-sensitive (حساس به حروف کوچک و بزرگ) می باشد. بدین معنی که کلمات کلیدی ، متغیرها ، نام توابع و هر شناسه دیگری را باید همیشه با یک حرف بزرگ ثابت تایپ نمود.

پس شناسه Time و TIME معنای متفاوتی را در جاوا اسکریپت دارند.

نکته: در هنگام نوشتن نام متغیرها و توابع باید حواسمان جمع باشد.

Comment ها در جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت از هر دو نوع سبک comment مربوط به C و C++ پشتیبانی می کند:

هر متنی بین نماد// و پایان یک خط به عنوان یک comment خوانده شده و توسط جاوا اسکریپت نادیده گرفته می شود.
هر متنی بین کاراکترها /* و */ به عنوان یک comment در نظر گرفته می شود و ممکن است حاوی چندین خط باشد.
جاوا اسکریپت هم چنین ، سبک comment در HTML را با باز کردن توالی <!-- تشخیص می دهد. جاوا اسکریپت این نوع comment را به عنوان یک خط در نظر می گیرد و درست همانند comment با سبک // با آن برخورد می کند.
توالی --> برای بستن comment در HTML توسط جاوا اسکریپت قابل شناسایی نسیت ، از این رو باید به صورت //--> نوشته شود.

مثال

مثال زیر نحوه استفاده از comment ها را در جاوا اسکریپت نشان می دهد.

<script language="javascript" type="text/javascript">
   <!--
   
      // This is a comment. It is similar to comments in C++
   
      /*
      * This is a multiline comment in JavaScript
      * It is very similar to comments in C Programming
      */
   
   //-->

</script>

اطلاعات بیشتر در : آشنایی با ساختار یا Syntax دستورات جاوا اسکریپت