انواع کاندیشنر دستگاه پلت خوراک دام به قیمت کارخانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان (http://topostudio.ir) +-- انجمن: انجمن تبلیغات (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA) +--- انجمن: بازاریابی (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C) +--- موضوع: انواع کاندیشنر دستگاه پلت خوراک دام به قیمت کارخانه (/Thread-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%86%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D9%84%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87) |
انواع کاندیشنر دستگاه پلت خوراک دام به قیمت کارخانه - geekgirl - 2024/04/29 کاندیشنر پلت چیست و چه کاربردی دارد؟ کاندیشنر پلت جهت استفاده در فرآیند تولید پلت خوراک دام انتخاب می شود. این دستگاه به خاطر افزایش غلظت کیفیت خوراک دام را افزایش می دهند. کاربرد این دستگاه بیشتر برای استفاده در کارخانه ها و شرکت های تولیدکننده خوراک دام، طیور و آبزیان می باشد. در اطراف این دستگاه از شافت استفاده شده و بر روی شافت از پدال استفاده می شود. دریافت مشاوره: ۰۹۱۲۱۲۲۴۷۵۵ پدال های در نظر گرفته موظف به منتقل کردن مواد غذایی به یک جهت می باشد. زمانی که این انتقال انجام می شود بخار به واسطه ی دریچه هایی که مجهز به شیر کنترل می باشند وارد قسمت داخلی دستگاه می شود تا مواد به مرحله پخت برسند. یکی از سوالاتی که ممکن است برای افراد به وجود بیاید این است که چرا استفاده از این دستگاه ضروریست؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که دستگاه کاندیشنر کمک می کند تا مواد پودر شود. استفاده از این دستگاه درجه ژلاتینه شدن نشاسته را از طریق هیدروترمال کردن به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. پروتئین دناتوره شده به راحتی هیدرولیز می شود و راندمان هضم خوراک پلت شده را بالا می برد. انواع دستگاه کاندیشنر دستگاه کاندیشنر دار طراحی انتخاب شده برای دستگاه های کاندیشنر دار به گونه ای می باشد که به واسطه ی استفاده از حرارت، بخار پرس را انجام می دهند. با توجه به این که ممکن است خوراک دام برای مدت زمان کوتاهی در معرض دمای ناشی از بخار قرار می گیرد باعث می شود تا حالت ژلاتینه پیدا کرده و کیفیت پلت بیشتر خواهد شد. دستگاه هایی که ظرفیت بالای یک تن در ساعت را دارند جزو محصولات کاندیشنر دار موجود در بازار محسوب می شود و به نسبت دیگر مدل ها قیمت بیشتری دارند. دستگاه بدون کاندیشنر دستگاه بدون کاندیشنر (دستگاه پرس پلت سرد و یا خشک) به گونه ای طراحی و تولید می شوند که نیاز است تا خوراک ورودی به صورت کاملاً آردی باشد. حرارتی که توسط این دستگاه تولید می شود به نسبت دیگر مدل ها کمتر می باشد. فرایند مربوط به تولید پلت خوراک دام توسط این دستگاه مدت زمان بیشتری طول می کشد. دستگاه های بدون بخار در ابعاد کوچک ساخته می شوند و ظرفیت در نظر گرفته شده برای آن ظرفیت های کمتر از یک تن در ساعت می باشد. از مزایای استفاده از این دستگاه می توان به ایجاد کمترین استهلاک قطعات، جلوگیری از فرسایش آن ها، مقاومت بیشتر و استحکام خوراک پلت شده اشاره کرد. شرکت ایران صنعت تولید کننده انواع دستگاه خوراک دام و طیور شرکت ایران صنعت به عنوان یکی از تولید کنندههای بزرگ انواع ماشینآلات صنعتی مانند دستگاه تهیه خوراک دام و طیور، ماشینآلات خود را با بهترین و باکیفیتترین متریال روز دنیا تولید کرده و به بازار عرضه مینماید. با توجه به مزایایی که برای دستگاه پلت و تولید خوراک دام و طیور به صورت پلت بیان نمودیم، خرید این محصول یک امر ضروری و مهم در زمینه تهیه خوراک دام، طیور و آبزیان محسوب میشود. شما میتوانید این دستگاه را با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت از شرکت ایران صنعت خریداری نمایید. برای استعلام قیمت این محصول از شرکت ایران صنعت میتوانید با شمارههای موجود در سایت تماس بگیرید. اجزای دستگاه کاندیشنر پلت
طراحی انتخاب شده برای دستگاه کاندیشنر خوراک دام به گونه ای می باشد که دارای ظاهری ساده می باشد و نحوه ی کار با این دستگاه سخت و دشوار نیست. استیل بودن بدنه ی دستگاه این امکان را برای شما فراهم کرده است تا در موارد مورد نیاز نسبت به شستشو و نظافت دستگاه اقدام کنید. برای شروع کار نیاز است تا دستگاه را به برق متصل کنید و درجه ی آن را در صورت نیاز تنظیم کنید بعد از آن می توانید دکمه استارت را بزنید تا عملیات کاندیشه سازی مواد شروع شود. همزمان با شروع کار حرارت دهی و رطوبت دهی با بخار به خوراک های دامی، طیور و آبزیان را انجام می دهد. برای انجام این فرایند دستگاه بخار از طریق کانال های در نظر گرفته شده وارد مخزن می شود. این ورود به گونه ای انجام می شود که بخار با نفوذ به خوراکی ها سرد شده و حالت مایع به خود می گیرد و هنگام کاندیشه کردن خوراکی ها سبب ژلاتیناسیون مواد می شود. هر زمان که میزان بخاردهی سبب افزایش رطوبت شود باعث می شود تا دما نیز افزایش پیدا کند. https://iransanat-co.com/post/4/%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%86%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D9%84%D8%AA |