انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان
طرز تهیه مسقطی با آرد برنج - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان (http://topostudio.ir)
+-- انجمن: انجمن سبک زندگی (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C)
+--- انجمن: آشپزی و خوراکی ها (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7)
+--- موضوع: طرز تهیه مسقطی با آرد برنج (/Thread-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B3%D9%82%D8%B7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC)



طرز تهیه مسقطی با آرد برنج - bmtips - 2021/01/02

مواد لازم :

نشاسته گل سفید خوب یک پیمانه
خلال پسته و بادام 2 قاشق سوپخوری
گلاب نصف پیمانه
آب 4 لیوان
آرد برنج نیم پیمانه
شکر 3 پیمانه
پودر پسته مقداری
شیر 5 لیوان
 

طرز تهیه مسقطی :

نشاسته را در 4 لیوان آب سرد حل کرده و از صافی عبور می دهیم . آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی رد می کنیم . نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف لعابی روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم زده تا مایه جوش آمده و غلیظ شود .

 

شکر و گلاب را اضافه کرده مایه را با حرارت گذاشته تا بجوشد و مرتب بهم می زنیم تا ته نگیرد . هنگامی که خط قاشق روی مایه محو نگردد غلیظ شده است و یخ در بهشت آماده است در کف ظرفی لبه دار مقداری پودر پسته ریخته و مواد را روی آن میریزیم تا مواد صاف و یکدست شوند . خلال پسته و بادام را روی آنها می ریزیم، پس از خنک شدن بطور لوزی یا مربع برش می زنم .

 

نکته : در صورت شل بودن مواد برش نمی خورد باید در ظرفی مجددا ً آنها را جوشانیده و پس از خنک شدن برش بزنیم . در صورت سفت شدن مواد نمی توان آنها را مصرف کرد با مقداری آب و گلاب آن را نرم می کنیم .