انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان
اهمیت مصرف دی استات سدیم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان (http://topostudio.ir)
+-- انجمن: انجمن تبلیغات (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA)
+--- انجمن: بازارچه تبلیغاتی (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DA%86%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA%DB%8C)
+--- موضوع: اهمیت مصرف دی استات سدیم (/Thread-%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D8%AF%DB%8C%D9%85)



اهمیت مصرف دی استات سدیم - mino - 2019/12/24

سدیم دی استات عامل نگهدارنده و بازدارنده رشد  کپک ها و مخمرها و برخی ازمیکروبها میباشد .
 سدیم دی استات با سه هدف تعدیل مزه، کنترل اسیدیته یا نگهدارندگی به ماده غذایی افزوده می شود. این ماده همچنین گاهی برای افزایش پایداری امولسیون چربی ها در محصولات گوشتی فرایند شده استفاده می شود. سدیم دی استات با کاهش ترشی اضافه محصول نقش موثری در تعدیل مزه آن دارد و به دلیل داشتن حالت بافری برای کنترل اسیدیته اضافه می گردد. این ماده اثر نگهدارندگی قابل توجهی در محصولات گوشتی و ماکیان دارد و در محصولات نانوایی از بروز راپینس جلوگیری می کند.

[تصویر:  1572605121-768x511.jpg]
موارد استفاده اصلی سدیم دی استات در محصولات گوشتی، محصولات نانوایی (تعدیل pH و نگهدارندگی با افزودن میزان 4/0-3/0 درصد) و اسنک ها (به عنوان طعم دهنده با افزودن 1/0 درصد) است.
سدیم استات به عنوان نگهدارنده و تعدیل کننده اسیدیته در محصولات میوه ای و سبزیجات کنسرو شده، محصولات دریایی، مایونز، مواد تزئین سالادها، پنیرها، چیپس ها، سس ها، سوپ ها و ... نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
سدیم دی استات ماده ای است که به عنوان نگهدارنده ، جذب کننده ناخالصی های فلزی اسیدی کننده و طعم دهنده مصرف می گردد. به صورت پودرسفید کریستالی وجود دارد . دارای خاصیت جاذب الرطوبه است. روی قارچ ها و باکتریها موثر میباشد و به نان نیز اضافه میشود .