خط تولید ناگت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن استودیو توپو مرجع طراحان و توسعه دهندگان (http://topostudio.ir) +-- انجمن: انجمن تبلیغات (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA) +--- انجمن: بازارچه تبلیغاتی (http://topostudio.ir/Forum-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DA%86%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA%DB%8C) +--- موضوع: خط تولید ناگت (/Thread-%D8%AE%D8%B7-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D8%A7%DA%AF%D8%AA) |
خط تولید ناگت - alirezarad - 2017/09/12 ناگت مرغ ، همبرگر ، شنیسل مرغ از جمله غذاهای پرمصرف می باشد . روش تولید غذای های آماده غیر مداوم می باشد اما غذاهای نیمه آماده به صورت مداوم تولید می شوند . خط تولید ناگت و شنیسل مرغ شامل مراحل مختلفی می باشد . طراحی سایت در تبریز به طور کلی می توان خط تولید ناگت را شامل مراحل میکسر ، قالب زدن یا شکل دهی ، آرد زدن ابتدایی ، لعاب زنی ، آرد زنی نهایی ، سرخ کردن ، منجمد نمودن سریع ، بسته بندی و انتقال به سردخانه نامید . خط تولید ناگت در خط تولید ناگت ابتدا مواد غیر گوشتی مانند سیر و پیاز آماده می شوند . سپس بسته به نوع ماده تولیدی گوشت ، مرغ یا ماهی در چرخ گوشت بزرگی که دارای ابعاد مختلفی برای چرخ نمودن است می شود . در مرحله بعد از خط تولید ناگت باید مواد گوشتی با مواد دیگر ترکیب شده و کاملا مخلوط شوند . بعد از اینکه مواد به طور کامل با هم مخلوط شدند باید آنها را به شکل مورد نظر تبدیل نمود . طراحی وب سایت در تبریز برای این منظور از سیستم قالب زنی که در خط تولید ناگت تعبیه شده است استفاده می شود . مواد داخل قالب ها قرار گرفته و به شکل مورد نظر تبدیل می شوند . در خط تولید ناگت دو بار آرد زنی به محصول انجام می گیرید . یک مرحله که آرد زنی ابتدایی نامیده می شود بعد از شکل گیری خمیر می باشد . آرد استفاده شده ترکیبی از نشاسته ذرت و نشاسته گندم و ایزوله سویا می باشد . آرد زنی سبب بهبود قابل توجهی در طعم و رنگ محصول می باشد . در مرحله بعد خمیر را وارد قسمت لعاب زنی می شود و در مرحله بعد آرد زنی نهایی انجام می شود . طراحی وب در تبریز در این مرحله از خط تولید ناگت از آرد سوخاری استفاده می شود . برای بهتر چسبیدن دانه های آرد سوخاری بر روی ناگت و شنیسل باید دما و سایر تنظیمات دستگاه به درستی انجام شود. |