امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاربرد وازلین، سود مایع، سود پرک و کربنات کلسیم در صنایع مختلف
#1
Thumbs Up 
خیلی ها دنبال روشی موثر و ارزان برای مراقبت از پوست و مو و زیبایی خود هستند. یکی از ارزان ترین روش ها استفاده از وازلین است که می توانید از آن علاوه بر مصرف آرایشی برای مراقبت از پوست و موی خود به کار ببرید. بدونیم شما را با خاصیت های وازلین برای زیبایی آشنا می کند.
مراقبت از پوست
برنزر: قبل از استفاده از برنزر قسمت های خشک پوست (زانو و آرنج) را با وازلین چرب کنید تا برنزر همه جای پوست را یکسان بپوشاند.
اسکراب نرم کننده: وازلین را با نمک دریایی، نیشکر و قهوه ترکیب کنید و از آن به عنوان اسکراب بدن استفاده کنید.
تثبیت کننده عطر: قبل از زدن عطر به مچ دست و گردن کمی وازلین به پوست بمالید. وازلین باعث می شود بوی عطر ماندگاری بیشتری داشته باشد.
 
آشنایی با مصارف و کاربرد های سود مایع کاستیک
سود مایع یک ماده بازی قوی در صنایع می باشد. مهم ترین صنعتی که حدود 25% از کل سود مایع تولید شده در جهان را مصرف می نماید ، صنعت کاغذ سازی است. سود مایع کاستیک همچنین در تولید دترجانت و صابون هم کاربرد دارد. تنظیم pH و شیمی آلی دیگر زمینه های مصرف سدیم هیدورکسید هستند. در صنایع فلزی هم از سود مایع به عنوان یک ماده اولیه ارزان قیمت به منظور تولید فلز آلومینیوم استفاده می شود. حالت قوی قلیایی سود مایع موجب کاربرد آن در افزایش خاصیت بازی و همچنین خنثی سازی اسید ها شده است. صنایع پتروشیمی دیگر مشتری سود مایع می باشد که از در استخراج نفت و گاز استفاده می کند. کاستیک سودا قادر به کاهش pH گل حفاری ، افزایش ویسکوزیته مواد و کاهش گاز های سمی همچون گاز کربنیک و سولفید هیدروژن تولید شده است.
کاربرد سود پرک
سود پرک با فرمول شیمیایی NaOH و با درجه خلوص %۱ ± ۹۸ و با مشخصات فیزیکی و دانه بندی به شکل پرک و سفیدرنگ می‌باشد. سودپرک یکی از مواد شیمیایی پرمصرف به عنوان چربی گیر صنعتی مورد نیاز صنایع مختلف است، این صنایع پیوسته به دنبال تهیه سود پرک با کیفیت بالا هستند. مصارف سود پرک و کاربرد سود پرک در صنایع مختلف عبارتند از: کاغذ و خمیرکاغذ، صابون سازی، تولید سفید کننده، محصولات نفتی و ... .
کاربرد کربنات کلسیم
کربنات کلسيم به عنوان پرکننده ( fillr  ) در صنايع مورد مصرف دارد. پرکننده ها به موادی گفته می شود که به مايعات و جامدات اضافه می شوند تا يک يا چند تغيير بصورت افزايش مقاومت مکانيکی و خاصيت شکل پذريری  ، کاهش و يا افزايش وزن مخصوص ، افزايش مقاومت حرارتی ، تغيير در غلظت و کاهش قيمت تمام شده می گردد .
کربنات کلسيم در صنايع رنگ ، پلاستيک ، لاستيک ، کفپوش ، ورق پی وی سی ، چسب ورزين ،سيم و کابل ، لوله پليکا ، چرم مصنوعی ، مرکب ، کاغذ ، داروئی ، شوينده ها  ، مستربچ ، لعاب ،کنيتکس ، پروفيل و.... مصرف دارد .
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان