امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرینت سه بعدی به روش BJ
#1
پرینت های با فناوری BJ  دارای اسامی گوناگونی مانند Drop-on-Powder printing و Powder Ped Printing  هستند که در دانشگاه MIT  ساخته شده است.
پودر مخصوص برای شکل دهی ساختار اصلی  و مواد مخصوص  برای پیونددادن و چسباندن لایه ها از مواد اصلی پرینت سه بعدی BJ هستند. این پرینترها شبیه پرینترهای کاغذی دو بعدی جوهرافشان هستند. پودرهایی که در این پرینتر استفاده می شوند همانند یک ورق کاغذ عمل میکنند که به جای چسباندن رنگ از هد استفاده می کنند. عملکرد آن این گونه است که لایه بعدی مثل ورق بعدی در چاپگر لود می شود و تفاوت آن در این است لایه قبلی به جای بیرون آمدن در زیر لایه بعدی قرار می گیرد.
در روش پرینت سه بعدی BJ می توان از موادی مانند شن، ماسه و فلز و یا موادی که پلاستیکی هستند استفاده کرد.
از مزیت های این چاپگرها می توان به چاپ نمودن قطعات به صورت رنگی با اضافه کردن رنگدانه به رنگ های معمولا(سیاه،سفید و زرد و قرمز و آبی) اشاره کرد .
معایبی در این پرینترها وجود دارد از جمله نداشتن ساختاری یکپارچه و نداشتن واضحیت بالا اما در بعضی موارد در چاپ ممکن است استثنایی هم رخ دهد.
فردی به نام Packard  دستگاه MJF را در سال ۲۰۱۶ اختراع کرد. روش کار این پرینتر به گونه ای است که  موادی که قابل چاپ هستند به وسیله یک واگن مورد استفاده قرار می گیرند.واگن دوم با حرکتش از راست به چپ و با استفاده از جوهرافشان حرارتی مواد شیمیایی را در تمام ناحیه پخش می کند. اولین مواد مورد استفاده برای ساخت یه لایه جامد و دیگری برای اندازه گیری استفاده می شود برای محاسبه خط فیزیکی خارجی ایجاده شده بر روی لایه. در آخر برای اینکه پودرهای اضافی باقی بمانند از انرژی برای تسریع در ذوب شدن مواد استفاده می کنند.
از این چاپگرهای سه بعدی اصولا در صنایع خودروسازی و هوافضا وپزشکی  برای مدل سازی فوری و تولید کوتاه مدت استفاده می شود. اما با این وجود هنوز تمام قابلیت های چاپگر سه بعدی MJF مشخص نشده است.
پرینتر سه بعدی BJ هم ماندد SLS از پودر استفاده می کند با این تفاوت که در SLS از روش تاباندن لیزر استفاده می شود ولی در BJ از اتصال ذرات مختلف پودر به همدیگر استفاده می شود.
فرایند این پرینتر به این گونه است که نازل به محض رسیدن به اولین لایه از سازه، ماده را بر روی سطح پودر پخش می کند. و سپس به محض این که اولین لایه به صورت جامد در آمد، صفحه چاپ همینطور به اندازه یک لایه و آرام آرام به سمت پایین آمده و یک لایه نازک از پودر را بر روی سطح لایه ای که قبلا ایجاد شده ریخته می شود. این کار همینطور ادامه پیدا می کند تا در آخر جسم مورد نظر ساخته شود.
و در آخر باید سازه را از صفحه چاپ جدا کرد تا پودرهای باقی مانده پاک شوند و سپس با یک پوشش چسبی از آن محافظت شود. این کار باعث مستحکم شدن و از بین رفتن رنگ سازه می شود. ماسه سنگ های تمام رنگی معمول ترین مواد در پرینترهای سه بعدیهستند.
مزیت این چاپگر نسبت به SLS مصرف کم انرژی است و عیب آن استحکام کم آن است.  در این روش همانند SLS نیاز به ساپورتی ندارد و همین پودرهای استفاده نشده در محفظه های مواد مصرفی نقش ساپورت را ایفا می کنند.
این ویژگی در پرینت سه بعدی BJ باعث شده است که هنرمندان و مجسمه سازان و معماران تمایل داشته باشند نمونه های شبیه به نمونه واقعی را بسازند.
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایرادیابی پرینت سه بعدی مطالب علمی 0 2,332 2017/12/17، 08:12 AM
آخرین ارسال: مطالب علمی
  پرینت سه بعدی هد فون مطالب علمی 0 2,365 2017/12/11، 08:21 AM
آخرین ارسال: مطالب علمی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان