2020/02/12، 09:26 PM
هر کافی شاپ ، هتل و جایی که نیاز به سرو قهوه و انواع نوشیدنی ها باشد ، می بایستی حداقل یک باریستا داشته باشیم . باریستا فردی است که علم آماده سازی قهوه و انواع نوشیدنی ها را می داند . باریستا شخصی است با استفاده از آموزش های آکادمیک این علم را به صورت کامل آموزش دیده است و تسلط کافی در شناخت انواع قهوه و نوشیدنی و طرز تهیه و سرو آن ها را با به کارگیری ذوق و سلیقه شخصی خود را دارد . هر فرد علاقه مند به تهیه و دیزاین انواع قهوه و نوشیدنی می تواند یک باریستای حرفه ای شود . برای این منظور می تواند در دوره های آموزشی باریستا شرکت کند. دوره های آموزش باریستا در آموزشگاه های مختلف به صورت کاملا عملی برگزار می شود و تمامی هنرجویان می توانند تمامی مطالب را در زمان کلاس به صورت عملی و حرفه ای آموزش ببینند . این دوره حتی برای تمامی باریستا ها مناسب می باشد چرا که با شرکت در این دوره می توانند مهارت خود را ارتقا دهند و با مدیریت فضای کافی شاپ و مدیریت تمامی سفارشات و اولویت بندی آنها آشنا شوند . در پایان دوره باریستا هنرجویانی که این دوره را با موفقیت پشت سر گذاشتند ، مدرک معتبر دریافت می کنند ، که این مدرک پایان دوره قابلیت ترجمه دارد و افراد با در دست داشتن این مدرک می توانند به راحتی استخدام کافی شاپ ها ، هتل ها و سایر مکان هایی که قهوه و انواع نوشیدنی ها را سرو می کنند ، در آیند.