امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اقامت انگلستان
#1
اقامت انگلستان:
کشور انگلستان، کشوری پیشرفته با استانداردهای بالای زندگی می باشد. برای اقامت انگلستان دو روش وجود دارد، که هرکدام دارای شرایط متفاوتی می باشند.

الف) اقامت انگلستان از طریق ویزای کارآفرینی انگلستان (Tier1)
ب) اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری


الف) اقامت انگلستان از طریق ویزای کارآفرینی انگلستان
درخواست های زیادی برای دریافت این ویزا هر ساله از سوی کشورهای مختلف برای آن ارسال می شود. حداکثر مدت زمان اقامت اولیه با این ویزا 3 سال و 4 ماه (40 ماه) می باشد، که این زمان قابل تمدید می باشد. کارآفرین می تواند برای تمدید ویزا انگلستان به مدت 2 سال ( در صورتی که متقاضی از روش دیگری برای دریافت ویزا اقدام کرده باشد و قصد دارد ادامه کار را با این روش انجام دهد، زمان لازم 3 سال می باشد) مجددا اقدام کند. سرانجام پس از 5 سال اقامت انگلستان، می تواند درخواست اقامت دائم کند. سریع ترین زمان ممکن در صورت تکمیل بودن مدارک برای دریافت ویزا در این حالت 3 ماه قبل از سفر به انگلستان می باشد.
در ویزا کارآفرینی اقامت انگلستان، متقاضی باید با ارائه طرح تجاری کسب و کار با سرمایه گذاری 200 هزار پوندی باعث اشتغال 2 نفر به مدت 5 سال در انگلستان شود.




ب) اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری
از اوریل سال 2011 توسط دولت انگلستان قانونی به منظور جذب سرمایه گذاری و سرمایه گذاران به انگلستان ایجاد شده است. این روش سریع تری روش دریافت اقامت در بین کشورهای G8 هم می باشد، نیازمند سرمایه گذاری قابل توجهی است.
در این روش سرمایه گذار با سرمایه گذاری به مبلغ 2 میلیون پوند می تواند اقامت انگلستان را دریافت کند. تنها کافی است متقاضی به مدت 5 سال در انگلستان اقامت داشته باشد، تا بتواند برای دریافت اقامت دائم  اقدام کند.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص دریافت پاسپورت دوم ارزان و روش های مهاجرت به آمریکا می توانید به سایت شرکت بهارگیت مراجعه فرمایید.
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویزای انگلستان farnoosh20 0 98 2017/12/11، 09:55 AM
آخرین ارسال: farnoosh20

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان